Prijava na tečaj CPP 21.09.2021 ob 17:00!

Prijava na CPP

Tečaj cestno prometnih predpisov se izvaja v šoli vožnje Stop (Prušnikova 57).

 

Program usposabljanja teoretični del v trajanju 24 pedagoških ur je sestavljen iz splošnega in dodatnega dela.

 

Na tečaju vas pripravimo in prijavimo na teoretični izpit, ki ga morate opraviti pred republiško komisijo, ki se nahaja na Kotnikovi ulici 19a v Ljubljani.

 

Na tečaj se lahko prijavite po telefonu na številki 01/512-30-10 ali preko obrazca.

INFO: 041 376 367

Thanks! Message sent.

Priprava za teoretični del izpita (CPP):

POVEZAVA

*Vnešeni podatki razen emaila in telefonske številke so zakonsko določeni in smo jih dolžni pridobiti (Zakon o voznikih 44. člen). Poštni naslov in telefonska številka bosta uporabljena za obveščanje glede procesov usposabljanja in procesov dodatnih postopkov za podaljšanje veljavnosti vozniških dovoljenj. Podatki bodo uporabljeni izključno s strani zaposlenih v šoli vožnje  Stop, podjetje Stop d.o.o., Tkalska ulica 3, 1000 Ljubljana in jih ne bomo predajali zunanjim osebam ali organizacijam. Poštni naslovi NE bodo vključeni v mailing liste.

 

Šola vožnje Stop, podjetje Stop d.o.o. se zavezuje, da so vaši podatki varno shranjeni. V kolikor bi prišlo do vdora in kraje podatkov, vas bomo o tem obvestili v roku 72-ih ur. Vsak posameznik ima možnost izbrisa ali spremembe podatkov (dopolnjevanje in popravljanje podatkov). Posameznik lahko prepove, da se uporablja del podatkov. Posameznik lahko kadarkoli zaprosi za prenos podatkov k drugi osebi ali organizaciji.